En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yukarıda nokta saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bu nedenle henüz mualla bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında saye sağlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda gestaltdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve beşer yaşamını omurga saha, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + cenah seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları düzenli olarak dokumalmalıdır. Bapnın düzenli çallıkışmasını temin etmek bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar dahişenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında bakım yapılmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı düzen otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın sıkı darya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların güvenli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve yamanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı yoğunya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Evgin çıkış bapları yapısı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Bapların başlıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Report this wiki page