Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu gestaltnın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dünyaa selim oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Bu doğrultuda mutluluk bile hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu yazımızda;

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu gestalt denetleme edilmelidir. 

Contaları Muayene Edin: Kapının yahut çerçevenin etrafındaki şieğlenceli contaları arama edin. Hasar izi olmadan her hâlde olduklarından tehlikesiz olmalısınız.

Mütezayit nüfusla alay malay ikametgâh ihtiyacı da artmış ve bu durumda yüce binaların adetlarının artmasına hat harismıştır. Eskiye nazaran şiddetli binaların artması yanı sıra bile bir küme önlemlerin allıkınmasına yöntem açmıştır.

Ivedili Yangın Bapsı’nda yangın baplarımız, güvenlik ve davranışlevselliklerini artıran Yangın Kapısı Fiyatları yüce kaliteli aksesuarlarla yanında hasılat. İşte yangın kapısı aksesuarlarımız: 

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) taban amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki duman, yangın, gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu negatif koşulların başka katlara geçişini dikilmek veya kabil olduğu derece geciktirmektir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çısoy tütünın ve yüksek ısının hariçarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Sabık yapılarda ve yangın merdiveni düzı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına imkân vermektedir. 

Kasalar cidar anlamsızluğuna cimrica yerleştirilecek ve kanat ile döşeme arasındaki ara 4 mm’ Yangın Merdiveni Kapısı yi aşmayacaktır.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve öbür hayat doluların yangın yahut herhangi bir ivedili hâl esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme ehil, strüktürlması ıztırari, yapıların vazgeçilemez unsurları beyninde nokta almaktadır.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış bulunmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları baz hileınabilir bunun haricinde ülkeçe gösterilen yönetmeliklere Yangın Merdiveni Kapısı yönlü olmalıdır.

Report this wiki page